Kantoor

Advocatenkantoor Sofie De Nijs is uw aanspreekpunt bij uitstek voor professioneel advies en juridische bijstand in verschillende rechtsdomeinen. Het kantoor omringt zich bovendien met tal van experten en deskundigen die bijspringen waar nodig. Zo geniet u van de meest optimale dienstverlening.
U wordt correct en vlot geholpen en geniet van een persoonlijke aanpak.
Alle advocaten volgen actuele ontwikkelingen in de wetgeving, rechtspraak en rechtsleer intensief op. Dankzij deze opvolging en door deelname aan studiedagen garanderen wij u altijd het beste advies.

 

SofieSofie De Nijs

Mr. Sofie De Nijs behaalde in 2001 haar licentiaatsdiploma in de rechten aan de universiteit van Leuven. Daar voegde ze een opleiding in de criminologie aan toe. In 2009 volgde Sofie De Nijs de postuniversitaire opleiding tot curator en vereffenaar.
Jarenlang leerde ze de knepen van het vak in advocatenkantoren in Leuven, Gent en Brugge. Daarnaast werkte ze drie jaar als bedrijfsjuriste bij een bouwbedrijf. Op die manier leerde zij het bedrijfsleven ook van ‘binnenuit’ kennen. Een ervaring die haar ook commercieel inzicht bijbracht. Iets wat door de bedrijven die ze nu bijstaat, sterk wordt geapprecieerd.

Advocaat De Nijs bezit een doorgedreven kennis in bouwrecht, contractenrecht, en handelsrecht.
In 2014 richtte ze advocatenkantoor Sofie De Nijs op. Ze is opgenomen als curator op de lijst van curatoren bij de Rechtbank van Koophandel te Gent, Afdelingen Gent en Brugge.

Vermelding dienstenwet.

Neem hier contact met Sofie op.